skip to Main Content

Fra ledende spansk produsent tilbyr vi TUV godkjente og ISO sertifiserte, tribuner og tribunestoler av meget høy kvalitet.

Her finnes alle muligheter for alle arenaer;
Ønsker du å montere stolene fast på permanent tribune har vi ulike modeller som strekker seg fra enkle klappseter til de mest eksklusive VIP-stoler.

For andre arenaer kan vi tilby flere modeller av midlertidige tribuner, som er konstruert for å kunne monteres og demonteres på en meget enkel og effektiv måte. Disse midlertidige tribunemodellene kan leveres fra det helt enkle med bare benkerader til de mer avanserte med flere modeller seter.
Eksempelvis monteres en midlertidig tribune av modellen HC-72 med ca 550 sitteplasser, av 5 personer på ca. 4 timer.

Mange ulike grupperinger vil kunne ha meget stor nytte av denne typen tribuneanlegg for å kunne optimalisere sine arrangementer med hensyn til publikum og tilskuerfasiliteter. Norges Fotballforbund har godkjent denne tribuneløsningen som ”midlertidig permanent tribune”, og har allerede kjøpt inn for flere klubber i norsk toppfotball.

Ellers så benyttes også denne typen tribuner til ulike arenaer rundt om i verden, her kan nevnes, Formula1, Real Madrid (fotball), tennisbaner, volleyballbaner, skistadioner, konsertarrangementer osv.
For ytterligere informasjon er dere velkommen til å ta kontakt med oss og vi er behjelpelig med å belyse deres behov samt å finne frem til den løsningen som passer dere best.

Vi kan også bistå med finansiering av disse produktene, fortrinnsvis leasing.

MOD. CR2 – Individual seat, with medium-height backrest, for conventional narrow tread bleachers and for telescopic stands.

MOD. CR3 – Individual high-backrest

MOD. CR4 – Individual high-backrest seat with smooth design.

T-3 – Recommended for multipurpose installations. It allows to extend or to reduce audience capacity depending on

HC63-20 – The outside or inside installation can be fixed or temporary, recommended for small important events.

HC72-25 – Dismountable metallic bleacher for outside or inside installation.

HC85-32 – Dismountable bleachers for events of great importance and large audience capacity.

Back To Top